keeps me going

duminică, 12 iunie 2011

Patru Videoclipuri pentru Tine - Alege!





Chase & Status pun pe sticla piesa "Hitz" facuta in colaborare cu Tinie Tempah. Vizionare placuta!


La doar o saptamana dupa ce a aparut pe Internet primul single al proiectului Bad Meets Evil, format din Eminem si Royce da 5'9”, a sosit si primul videoclip.

Cei doi americani iau lumea muzicii cu asalt prin miscarile de marketing, sa zicem asa, dar si prin versurile dure ale pieselor.
Pe langa faptul ca este o piesa buna, “Fast Lane” s-a facut remarcata si prin adresarea catre Nicki Minaj, facuta de Eminem, care s-a intors la vechile obiceiuri de baiat foarte rau.
Videoclipul pentru acest prim single al celor doi a fost regizat de Syndrome si filmat intr-o hala, in timp ce protagonistii fac ce stiu ei mai bine. Au fost adaugate si ceva efecte speciale, pentru ca versurile sa prinda viata si sa iasa in evidenta mai usor.




Am onoarea sa va prezint o melodie pe care am ascultat-o de zeci de ori. Este vorba despre LMFAO  ft. Lauren Bennett & GoonRock - Party Rock Anthem. Stiu ca e cam veche dar mie imi place si acum foarte mult. Piesa a prins la public, videoclipul lansat pe 08.03.2011 strangand, in momentul actual, peste 50 de milioane de afisari pe YouTube si fiind difuzata aproape pe toate posturile de radio. Nu mai zic nimic, va las sa ascultati hitul Party Rock Anthem:




Va mai prezint:

Donaeo – Check My Swagga Out

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu