keeps me going

luni, 23 mai 2011

Victoria e a celor care nu se dau batuti


Am dat recent peste aceasta poveste si m-am simtit mic si umilit. Raman uimit de fiecare data cand descopar povesti ale unor oameni care nu renunta in cele mai grele situatii si nu se dau batuti.
In 1982 Julie Moss avea doar 23 de ani si se pregatea sa isi sustina teza de licenta in domeniul fiziologiei cu tema competitia Iron Man. Iron Man e considerata pe buna dreptate cea mai dura competitie sportiva din lume pentru ca in trebuie sa concurezi in trei probe, TOATE IN ACEEASI ZI:

- Inot in ocean, 3.86 km
- Ciclism, 180 km
- Maraton, 42 km.

Julie Moss s-a gandit ca poate face o lucrare mai buna daca se inscrie si participa la competitie pentru a experimenta exact ce inseamna aceasta asupra corpului uman.  Spre surprinderea tuturor Julie a fot pe locul 1 pana aproape de final. Cu toate acestea corpul n-o mai asculta si s-a prabusit la pamant cu cativa zeci de metri pana la sosire.
Fara sa vrea sa se opreasca, Julie a continuat cursa in genunchi si a trecut linia de sosire pe locul doi tarandu-se.
Chiar daca a terminat pe locul doi experienta ei poate sa-ti spuna ceva.
Cand iti urmaresti visul vei cadea de multe ori. Nu renunta indiferent cat e de greu si nu sta pe bara. Continua pana la capat.
 


Daca vrei sa te inscrii in Iron Man in 2011 in Romania se organizeaza intre 17-19 iunie. Se mai fac inscrieri pana pe 3 iunie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu